Curatat filtre particule

Curatare filtre de particule pentru orice tip de masina

Filtrul de particule DPF este un sistem prezent la unele motoare diesel. Rolul acestuia este de a reduce poluarea, oprind particulele de carbon rezultate din arderea combustibilului. Eficienta unui astfel de filtru este foarte ridicata, trecand de 85%.

Desi aduce foarte multe beneficii mediului inconjurator, acest filtru poate sa aduca si unele probleme in timp. Daca circulati foarte mult prin oras sau folositi motorul la turatii reduse pentru perioade mai lungi de timp, eficienta filtrului va scadea drastic.

Daca filtrul DPF nu este curatat la timp, motorul va intra in modul avarie, puterea acestuia va fi redusa, iar turatia va fi limitata.

Un filtru de particule nou are costuri foarte ridicate, iar scoaterea definitiva a acestuia poate sa aduca alte probleme, asa ca singura solutie eficienta este sa curatati filtrul la un service autorizat.

Echipa noastra se ocupa de operatiunea de curatare a filtrului de particule intr-un mod profesional. Astfel, dupa ce il vom monta inapoi, motorul va functiona din nou in parametrii normali, puterea si turatia acestuia nemaifiind limitate.

Va asteptam in Cluj-Napoca pe Calea Baciului nr. 45 (langa Lidl) pentru a va oferi urmatoarele servicii:

  • Curatare filtru particule Cluj DPF

Alege Service esapamente Cluj pentru seriozitate si calitatea lucrarilor efectuate de echipa noastra de mecanici.