Reparatii sisteme climatizare

Service reparatii sisteme de climatizare Cluj Napoca

Sistemul de climatizare este unul complex alcatuit dintr-un sistem de aer si un agent de racire. Principiul prin care acesta functioneaza, insa, este destul de simplu. Sistemul scade temperatura aerului care intra in habitaclu, transmitand caldura inapoi catre aerul exterior. Freonul absoarbe aceasta caldura la trecerea sa din stare lichida in stare gazoasa, si o va elibera cand se intampla procesul invers.

Daca sistemul de climatizare nu este pornit pentru perioade indelungate de timp, exista posibilitatea ca, din cauza ca acesta nu a fost folosit, sa apara unele probleme cu garniturile acestuia. Acestea se vor usca din cauza ca lichidul nu a circulat de mult timp prin sistem.

Chiar si daca sistemul este folosit in mod correct, pot aparea probleme ale acestuia  odata cu trecerea timpului. Cand se intampla acest lucru, nu ezitati sa ne contactati, iar mecanicii nostri se vor ocupa de problema.

Un sistem de climatizare in stare buna de functionare va oferi un comfort ridicat atat dumneavoastra cat si insotitorilor dumneavoastra de drum.

Va asteptam in Cluj-Napoca pe Calea Baciului nr. 45 (langa Lidl) pentru a va oferi urmatoarele servicii:

  • Reparatii sisteme de climatizare Cluj

Alege Service esapamente Cluj pentru seriozitate si calitatea lucrarilor efectuate de echipa noastra de mecanici.